top of page

Kugelmann produkter 


Kugelmann saltspreder type D301/D601

Hydraulisk drevet 1-kammer saltspreder med fødesnegl og spredetallerken. Fremstillet af korrosionsbestandige materialer, som rustfrit stål og kunststof. Inkl. beskyttelsesdækken, belysning, hånddrift, opklapbare støtteben samt indstilling af spredebredde og spredemængde. Indholdskapaciteten er på henholdsvis 300 0g 600 liter. Saltsprederen er for montering i traktors 3-punkts ophæng. Af ekstraudstyr kan nævnes elektronisk styring af spredebredde og spredemængde inkl. vejafhængighed, rotorblink, LED arbejdslys, sprøjtebeskyttelse, omrører, sneglereversering og m.m.

Kugelmann saltspreder type A 201 - A 1501

Hydraulisk drevet 1-kammer saltspreder med fødesnegl og spredetallerken. Fremstillet af korrosionsbestandige materialer som rustfrit stål og kunststof. Lavt tyngdepunkt, mekanisk indstilling af spredebredde og spredemængde for montering på ladbiler og redskabsbærere. Af ekstraudstyr kan nævnes elektronisk styring af spredebredde og spredemængde inkl. vejafhængighed, rotorblink, LED arbejdslys, sprøjtebeskyttelse, omrører, sneglereversering, udvendig temperaturføler og m.m.Kugelmann feje- suge kombination type E800/E1200/E1500

Kugelmann feje-suge kombination for almindelig opfejning af smuds, løv mm. inkl. frontbørster og højttippende smuds-beholder. Kan som ekstraudstyr monteres med 3. børste eller ukrudtsbørste. 

Samme feje- suge kombination kan i front monteres med en græsklipper, hvorfra græsset opsuges i den højttippende smudsbeholder. 

En fantastisk kombination!

Kugelmann græs- og løvopsamler med mulighed for vertikalskæring type AMM

Kugelmann multifunktionsmaskine KOMET er for græs- og løvopsamling samt vertikalskæring af store plæner og fodboldbaner. Maskinen fås i 3 forskellige størrelser med følgende bredder: 1,2 m - 1,5 m og 1,8 m. 

Den helt rigtige maskine for kommuner og entreprenører.

bottom of page