top of page

LM Trac

Oy LAI-MU Ab er en maskinfabrik beliggende i Rauma i Finland. LAI-MU producerer LM Trac redskabsbærere og redskaber til dem.

LAI-MU producerer også højkvalitets sikkerhedskabiner til forskellige slags entreprenørmaskiner. Fremstilling af sikkerhedskabiner startede allerede i slutningen af ​​60´erne og er stadig en stor del af virksomhedens produktion i dag.

Produktionen af ​​redskabsbærere begyndte i 1987 med én model. I dag består maskinsortimentet af 4 forskellige størrelser af redskabsbærere fra 1,5 ton op til 6 ton.

LM 287

287-modellen er efterfølgeren til 286'eren. Den har en maksimal hastighed på 25 km i timen og er drevet af en Perkins Stage V dieselmotor på 50 hk. LM Trac 287 er en redskabsbærer, der er meget brugt til både mekanisk og termisk ukrudtsbekæmpelse. Derudover er maskinen velegnet til mange redskaber såsom  bæstøvsuger, rotor- eller slagleklipper, løvsuger, roterende kost eller sneplov.

LM 387

Ligesom LM Trac 287 er LM Trac 387 en kompakt redskabsbærer. Førerhuset har store vinduer både i front og på sider, så der altid er tilstrækkeligt udsyn. LM Trac 387 redskabsbærer er meget brugt til både mekanisk og termisk ukrudtsbekæmpelse. Derudover er maskinen velegnet til mange redskaber såsom bæstøvsuger, rotor- eller slagleklipper,  løvsuger, roterende kost eller sneplov. LM Trac 387 har en maksimal hastighed på 40 km i timen og er drevet af en Kohler turbodiesel motor Stage V på 57 hk.

LM 587

LM Trac 587 er en topmoderne maskine. Kraftfuld og drevet af en miljøvenlig Kohler dieselmotor på 75 hk, som opfylder EU Stage 5 krav. Den nyudviklede kabine øger udsynet og har bedre ergonomi end tidligere udgaver.

Et 7 tommers farvedisplay, der er let at betjene og sidder rigtigt monteret i kabinen, sikrer et godt udsyn på området omkring maskinen.

bottom of page