top of page
bgImage

Rimas får import af finsk redskabsbærer


LM Trac til Rimas Løgstør

"Gammel kærlighed ruster aldrig". Det kunne godt være overskriften på denne pressemeddelelse der oplyser, at 

Rimas Løgstør har overtaget importen i Danmark af de finske redskabsbærere fra LM Trac.

LM Trac blev for 20 år siden importeret af det hedengangne OG Maskiner i Taastrup, som blandt andet solgte LM Trac til kommuner og boligselskaber. Da mandskabet fra den gang og nu i mange tilfælde er de samme, som repræsenterer Rimas Løgstør, specielt personificeret ved Søren Gersvang, kommer det gamle kærlighedsforhold ind i billedet.


Der er sket meget med LM Trac i den mellemliggende periode, skønt det stadig er et familieejet firma med både senior og børn arbejdende i firmaet.

Der er fire forskellige størrelser af redskabsbærere i serien, startende ved LM Trac 287 som den mindste. Den er baghjulsstyret og monteret med en Stage 5 motor på 50 hk, og den er fuld hydraulisk og særdeles velegnet til boligselskaber, hvor pladsen er trang. Den kan monteres med et utal af redskaber, hvoraf specielt ukrudtsbekæmpelsesred-skaber som ukrudtsbørste, der er specialfremstillet i Holland og varmtvandsanlæg fra firmaet Keckex i Østrig kan fremhæves.

LM Trac 387 er afløseren af LM Trac 385, som var en storsællert i nullerne. Det er den knækstyrede allrounder, der med en Stage 5 motor på 57 hk, fuld hydraulisk drift og knækstyring både kan udstyres med feje- sugemaskine, rotorklippere i 3 meters bredde samt større varmtvandsanlæg for ukrudtsbekæmpelse.

"Denne maskine kender vi allerede særdeles godt, for vi var selv med til at udvikle den fra starten. Nu har den selvfølgelig ændret sig en smule, men den er stadig den store arbejdshest med en dejlig kabine, der giver føreren en rigtig god komfort, siger Søren Gersvang i presse-meddelelsen.

"Disse to størrelser er dem, vi vil satse mest på, men også de store maskiner LM Trac 587 og 687 med op til 150 hk, vil selvfølgelig være interessante maskiner for entreprenører og mange andre, siger Søren Gersvang.  

bgImage

Levering af Rimas El Last Truck til No Weed


No Weed i Holland

No Weed er et hollandsk firma, der udfører kemifri ukrudtsbekæmpelse for støre kunder som institutter, boligforeninger og virksomheder.

Stor glæde ved overdragelsen. (Se billede).

Rimas El Last Truck har en lasteevne på 1500 kg. Med 4WD og 2 stk. 6 kw motorer yder den en trækkraft svarende til en dieselmaskine. En maskine uden støj og miljøbelastning. 

Rimas El Last Truck har batterikapacitet til 8 timers 100% drift.  

bgImage

Rimas El Last Truck levering til Aalborg Zoo.


Aalborg Zoo bliver elektriske.

Elefanterne viste stor interesse for det nye køretøj, som nu er 100% på el. Den nye Rimas El Last Truck afløser en Rimas Diesel Last Truck efter 21 års tjeneste.  

Så er det dyrepassernes tur.

Rimas El Last Truck har en lasteevne på 1500 kg. Med 4WD og 2 stk. 6 kw motorer yder den en trækkraft svarende til en dieselmaskine. En maskine uden støj og miljøbelastning. 

Rimas El Last Truck har batterikapacitet til 8 timers 100% drift.  

bgImage

MULAG-JCB levering til Bulls Byg & Anlæg 


Bulls Byg investerer. Har fået kontrakt med Vejdirektoratet 

Bulls Byg har fået tildelt en kontrakt på klipning af rabatgræs på statsvejene i hovedstaden. For at kunne opfylde denne kontrakt har Bulls Byg valgt at investere i en fleksibel løsning, der kan arbejde både på højre- og venstre side af traktoren.

MULAG GHA 700 og MFK 500 for JCB. 2 klippere med sideforskydning.

MULAG GHA 700 har 9 meter rækkevidde og sideforskydning. Den perfekte løsning, når der skal klippes mellem lysmaster.  

MULAG MFK 500 med sideforskydning har 7 meters rækkevidde og er  monteret med TMK 1450 klippehoved, der kan arbejde under autoværn.

bgImage

MULAG levering til Bulls Byg & Anlæg 


Bulls Byg lægger sig i spidsen

Bulls Byg lægger sig helt i spidsen indenfor rabatklipning. De har investeret i et meget fleksibelt klippersæt, der giver mulighed for at klippe på begge sider af traktoren og mulighed for opsamling af det afklippede materiale.

Når rækkevidden gør en forskel

Bulls Byg har indkøbt den første MULAG GHA 900 i Danmark; ja det er faktisk nr. 2 maskine, som MULAG har kundesolgt i det hele taget. Så

ja, firmaet i Helsinge er helt fremme i sandalerne med udviklingen. MULAG klipperne er monteret på den helt nye model FENDT 724. Her 

er vi ude på en rækkevidde på 10 meter på MULAG GHA 900. Den front- monterede klipper har en rækkevidde på hele 7,8 meter.

bottom of page